Onze Secret Stitch Along 2021/2 is begonnen!

Secret Stitch Along

Een Secret Stich Along is leuk! Maar wat kan je verwachten?

Een telpakket borduren zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn? Dat is leuk! Uit onze ervaring met eerdere Secret Stitch Along projecten weten we dat de meeste borduursters het geweldig vinden.
Het idee achter de Secret Stitch Along is dat klanten een kit kopen zonder te weten welk ontwerp ze gaan maken. Deelnemers aan de Secret Stitch Along 2021/2 zullen als eerste een prachtige Vervaco telpakket vervolledigen, een telpakket dat in het voorjaar van 2022in onze collectie zal worden uitgebracht.
Een foto van het ontwerp en de instructies zitten niet in de kit. Wanneer je de kit koopt, moet je je registreren voor de Secret Stitch Along 2021/2 op onze Facebook-pagina of op deze pagina. Je kan je inschrijven vanaf 8 september 2021. Vanaf 8 oktoberzal er wekelijks een deeltje van het patroon gedeeld worden in de Secret Stitch Along Facebook-groep en via e-mail. Het patroon zal worden vrijgegeven en voltooid over een periode van 10 weken. Je kunt je ervaringen, voortgang en andere gedachten delen met gelijkgestemde borduurders en de Vervaco-ontwerpers in de speciale Facebook-groep.

Wil je de kit kopen? Vind hem in deze

  Name (*)

  I would like to participate with the Secret Stitch Along 2021/2: (*)
  YesNo

  Your Email (*)

  Control Your Email (*)

  Country (*)

  I would like to subscribe to the newsletter: (*)

  Check if you accept our terms & conditions (Privacy policy)

  (*) required field

  Menu