Secret Stitch Along 2020
Secret Stitch Along 2020
Secret Stitch Along 2020

Secret Stitch Along

Een Secret Stich Along is leuk! Maar wat kan je verwachten?

Een telpakket borduren zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn? Dat is leuk! Want uit onze vorige projecten weten we dat de meeste handwerkers het geweldig vinden.
Het idee achter de Secret Stitch Along is dat je een kit koopt zonder te weten welk ontwerp je gaat maken. Deelnemers aan deze editie eindigen een prachtige LanArte of Vervaco telpakket dat pas zal worden uitgebracht in de volgende collectie.
Een foto van het ontwerp en de instructies zitten niet in de kit. Alle klanten die de kit kopen, moeten zich registreren voor de SSA op onze Facebook-pagina of op onze website. Daarna vinden ze elke week op vrijdag om 12u een stukje van het patroon in hun mailbox of op Facebook.

Een stukje van het patroon verschijnt wekelijks in de Secret Stitch Along Facebook-groep en via e-mail. Het patroon zal worden vrijgegeven en voltooid over een bepaalde aantal weken. Ondertussen kunnen alle deelnemers hun ervaringen, vooruitgang en andere gedachten delen met gelijkgestemde borduursters en de LanArte/Vervaco ontwerpers in de speciale Facebook-groep.

The Secret Stitch Along is voltooid!

Wat vind je van het resultaat?

Menu