Secret Stitch Along 2021/1
Onze Secret Stitch Along 2021/1 komt eraan!

Secret Stitch Along

Een Secret Stich Along is leuk! Maar wat kan je verwachten?

Een telpakket borduren zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn? Dat is leuk! Uit onze ervaring met eerdere Secret Stitch Along projecten weten we dat de meeste borduursters het geweldig vinden.
Het idee achter de Secret Stitch Along is dat klanten een kit kopen zonder te weten welk ontwerp ze gaan maken. Deelnemers aan de Secret Stitch Along 2021/1 zijn de eersten die een prachtig LanArte telpakket voltooien dat pas in de herfst in onze LanArte 2021/2 collectie wordt uitgebracht.
Een foto van het ontwerp en de instructies zitten niet in de kit. Alle klanten die de kit kopen, moeten zich registreren voor de Secret Stitch Along 2021/1 op onze Facebookpagina of op onze website. De inschrijvingen openen op19 februari 2021. Vanaf 19 maartwordt een stukje van het patroon wekelijks gedeeld in de Secret Stitch Along Facebook-groep en via e-mail. Het patroon zal worden vrijgegeven en voltooid over een periode van 10 weken. Alle deelnemers kunnen hun ervaringen, vooruitgang en andere hersenspinsels delen met gelijkgestemde handwerkers en de LanArte-ontwerpers in de speciale Facebook-groep.
U zich hierabonneren op de Secret Stitch Along 2021/1.

Wil je de kit kopen? Vind hem in deze

Menu