Schrijf je in voor de volgende Secret Stitch Along op onze Lanarte website
www.lanarte.com/secret-stitch-along

Secret Stitch Along

Een Secret Stich Along is leuk! Maar wat kan je verwachten?

Een telpakket borduren zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn? Dat is leuk! Uit onze ervaring met eerdere Secret Stitch Along projecten weten we dat de meeste borduursters het geweldig vinden.
Het idee achter de Secret Stitch Along is dat klanten een kit kopen zonder te weten welk ontwerp ze gaan maken. Deelnemers aan de Secret Stitch Along 2023/1 zullen als eerste een prachtig LanArte telpakket afwerken die pas in het najaar van 2023 in onze collectie zal verschijnen.
Een foto van het ontwerp en de instructies zitten niet in de kit. Als je de kit koopt, moet je je registreren voor de Secret Stitch Along 2023/1 op onze Facebook-pagina of op deze pagina. Inschrijvingen openen op 17 januari 2023. Vanaf 17 februari wordt een stukje van het patroon wekelijks gedeeld in de Facebookgroep Secret Stitch Along en via e-mail. Het patroon zal worden vrijgegeven en voltooid over een periode van 17 weken. Je kunt je ervaringen, voortgang en andere gedachten delen met gelijkgestemde borduursters en de LanArte-ontwerpers in de speciale Facebook-groep.

PATROONDELEN WORDEN ELKE VRIJDAG OM 12.00 UUR VERZONDEN.

Wil je de kit kopen? Vind hem in deze

Menu