Secret Stitch Along

Een Secret Stich Along is leuk! Maar wat kan je verwachten?

Een telpakket borduren zonder te weten wat het eindresultaat zal zijn? Dat is leuk! Uit onze ervaring met eerdere Secret Stitch Along projecten weten we dat de meeste borduursters het geweldig vinden.
Het idee achter de Secret Stitch Along is dat klanten een kit kopen zonder te weten welk ontwerp ze gaan maken. Deelnemers aan deze Stitch Along zullen als eerste een prachtig Vervaco geteld kruissteekpakket afmaken dat pas in het voorjaar van 2025 in onze collectie zal verschijnen.
Een foto van het ontwerp en de instructies zitten niet in de kit. Als u de kit koopt, moet u zich registreren voor de SSA 2024/2 op onze Facebook-pagina of op deze pagina. De inschrijvingen openen op 30 augustus 2024. Vanaf 27 september wordt er wekelijks een stukje van het patroon gedeeld in de Secret Stitch Along Facebook groep en via e-mail. Het patroon wordt over een periode van 12 weken vrijgegeven en voltooid. Dus tegen het einde van december heb je een afgewerkt kruissteek kunstwerk met geteld in je handen. Je kunt je ervaringen, voortgang en andere gedachten delen met gelijkgestemde borduurders en de Vervaco-ontwerpers in de speciale Facebook-groep.
Ga je met ons mee op deze prachtige borduurreis? Vergeet je niet te abonneren om de patroondelen elke week in je mailbox te ontvangen!

PATROONDELEN WORDEN VANAF 27 SEPTEMBER ELKE VRIJDAG OM 12 UUR VERZONDEN.

Menu