Swallowtails
Little baby foot

Telpakketten

Telpakketten maken gedetailleerd borduren mogelijk. Alle materialen in de kits zijn van absolute topkwaliteit. Vervaco biedt prachtige ontwerpen in klassieke en moderne stijlen. De kit bevat een vergroot patroon met duidelijke symbolen waardoor het tellen en borduren zeer eenvoudig is. Het is geschikt voor zowel beginnende als ervaren borduursters. Een telpakket bevat Aida stof, telstof of linnen en DMC garen van 100% katoen, samen met een garen kaartje. Je krijgt ook een borduurnaald, een vergroot patroon, duidelijke werkinstructies in 8 talen en een grote full-colour foto van het afgewerkte product. Twijfel je om een groot telpakket te starten? Probeer dan één van de kleinere telpakketten die Vervaco in haar assortiment heeft. Een bladwijzer is bijvoorbeeld de perfecte starterskit voor boekenliefhebbers.

Ook zeer geschikt voor beginnende (maar ook voor ervaren) borduursters  zijn de kruidenzakjes. In eerste instantie zijn deze bedoeld om kruiden in te stoppen. Maar je kan altijd creatief zijn en ze gebruiken als cadeauverpakking, opbergtasje, tasje voor sieraden,…

Begin je net met borduren? Of hou je van kleinere projecten? Dan zijn de miniatuur kits perfect voor jou. Kleine ontwerpen met verschillende thema’s om uit te kiezen.

Als je de meest originele wenskaart wilt geven, moet het een handgemaakte zijn. Vervaco heeft wenskaartkits voor alle gelegenheden. Verjaardagen, moederdag, Kerstmis of Pasen!

Zoek je een groter project? Dan kan je kiezen tussen onze populaire geboorte tegels, in kleur of in sepia. Of begin met een tafelkleed of loper. Er is er één voor elke gelegenheid, en in verschillende technieken en kleuren. Bijvoorbeeld rode voor Kerstmis of linnenlook exemplaren.

Ontdek onze producten hier

Menu