Nieuwe Collectie 2021/5

Heb je de nieuwe collectie al gezien?

De Vervaco designers hebben niet stilgezeten. Het resultaat kan je zien in de nieuwe collectie met ontwerpen in verschillende technieken en thema’s.

In deze collectie zitten er enkele ontwerpen die de herfstsfeer in huis brengen. Zo zijn er kruissteekkussens met bv. egeltjes of een uil tussen herfstblaadjes. Of een huisje in een oranjegekleurd bos. Ook kan je een nap en loper vinden met een schattige egelfamilie.

Wie alvast wil voorbereiden voor kerst, kan in deze collectie zeker wat leuks vinden. Zo zijn er leuke kruissteekkussens met kerstkabouters en een loper met hertjes. Zoek je een kleiner projectje, dan zijn er zowel wenskaarten als miniaturen en bladwijzers met onze populaire kerstkabouters.

Ook de jongsten kunnen zich weer uitleven met 4 nieuwe penelope kitjes in marine thema. Kies tussen een zeepaardje, een vis, een inktvis of een krab. De zomer blijft nog even hier!

Dierenliefhebbers kunnen hun favoriete (huis)dier omtoveren tot een kruissteekkussen. Je kan verschillende hondenrassen en katten vinden in deze techniek. En ook in de knoopkits is het aanbod aan ontwerpen gegroeid. Katten, een paard, bloemen en een indrukwekkende Bengaalse tijger, alles komt aan bod.  Of liever toch eentje voor op de kinderkamer, met een leuke walvis erop. In deze serie kan je ook nog een geboortetegel, een meetlat, een kruissteekkussen én een pyjamazak vinden.

Bekijk de folder voor de gehele collectie

Ontdek hier onze producten

Menu