Nieuwe collectie 2020/5

Heb je de nieuwe collectie al gezien?

Elk jaar komen er verschillende nieuwe items bij in de Vervaco collectie. In het begin van het nieuwe jaar lanceerde Vervaco al 2 folders met tientallen nieuwe ontwerpen. Inmiddels is het alweer tijd voor de derde lancering van het jaar. De nieuwe Vervaco folder 2020/5 bevat veel verschillende thema’s en technieken! In de nieuwe collectie vind je nieuwe kruissteekkussens, knoopkussens en knooptapijten. Er zijn ook veel telpakketten, tafelkleden en lopers en zelfs een aantal nieuwe diamant paintings!

Thema’s zijn natuurlijk Kerstmis, met onze beroemde kerstkabouters. Maar ook de seizoenen lente, herfst, winter en zomer zijn vertegenwoordigd. Daarnaast bevat de folder ook ontwerpen van Disney, een marine thema, en sepia exemplaren.

Compleet nieuw is de Gorjuss collectie. Dit schattige meisje is een ontwerp van Santoro, een Brits ontwerpersduo. We zijn erg trots om onze eerste samenwerking met hen aan te kondigen! In deze collectie vind je 2 kruissteekkussens, 2 telpakketten, 2 diamant paintings en een knooptapijt. Benieuwd naar deze ontwerpen? Je kan ze vinden op de achterzijde van de folder.

Welke is jouw favoriet?

Ontdek onze producten hier

Menu