Nieuwe collectie 2021/3

Heb je de nieuwe collectie al gezien?

Elk jaar komen er verschillende nieuwe items bij in de Vervaco collectie. Speciaal voor H&H Cologne lanceert Vervaco hun nieuwe collectie 2021/3. Deze nieuwe folder bevat veel verschillende thema’s en technieken! In de folder vind je nieuwe kruissteekkussens en een knoopkussen. Er zijn ook verschillende telpakketten, tafelkleden en lopers.

Een van de thema’s deze lancering is Kerstmis. Met een tafelkleed en loper met herten en kerstbomen en de prachtige kruissteekkussens in Scandinavische print. Ook passend in het winterthema zijn het kruissteekkussen en de tochtmat met een winterlandschap en de miniatuurkits met gezellige wintertaferelen.

Daarnaast bevat de collectie ook ontwerpen met een dierenthema, met kits met katten, honden, kippen, vogels, een paard en een sierlijke zwaan.

Een andere groep die niet vergeten wordt zijn kinderen. De telpakketten met boerderijdieren zijn perfect voor de kinderkamer. Of het kruissteekkussen met schattige konijnen combineert mooi met het telpakket in hetzelfde thema. Er is zelfs een set kruidenzakjes met twee zakjes in konijnenthema.

Als afsluiter van de collectie zijn er ook kruidenzakjes, miniatuurkits, tafelkleden en lopers in een bloemrijk lentethema. Vogels en bloemen zijn altijd fijn om te borduren, en met deze felle kleuren brengen ze een vrolijke sfeer in je huis.

Bekijk de folder voor de hele collectie.

Ontdek hier onze producten

Menu