Disney Mickey Mouse

Diamond painting

Vervaco presenteert: Diamond Paintings. Deze nieuwe techniek kan worden gezien als borduurwerk met diamanten. Het enige wat je moet doen is de plastic folie verwijderen en de kleine diamanten op het gedrukte patroon plakken. Zo creëer je een oogverblinded mozaïek! Voor deze techniek ontwierp Vervaco 15 nieuwe designs. En er komen er nog veel meer aan!
De kits bevatten een voorgedrukt patroon met een plaklaag erop en genoeg diamantjes om het kunstwerk te voltooien. In de kit zijn een stylus en bakje inbegrepen, om het gemakkelijker te maken om de diamantjes op te pakken en vast te plakken. Als je een pauze neemt tijdens diamond painten, kleef dan gewoon de plastic folie terug over je patroon. Vervaco biedt ook een handige opbergdoos aan om je diamantjes in op te bergen. Deze nieuwe techniek is geschikt voor iedereen van 8 tot 80 jaar. Het perfecte project om met het hele gezin aan te werken. Diamond paintings garanderen uren plezier met een geweldig resultaat!

FROZEN

Elsa, Anna en Olaf uit Frozen stralen in hun eigen ontwerp. Maar ook Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Poeh en zijn beste vriend Knorretje, en onze schattigste vriendin Minnie Mouse verschijnen in de allereerste Diamond Painting collectie van Vervaco.

HELLO KITTY

Naast je favoriete Disney-helden laat Hello Kitty zich van haar mooiste kant zien. De kits bevatten een voorgedrukt patroon met een plaklaag erop en genoeg diamantjes om het kunstwerk te voltooien. In de kit zijn een stylus en bakje inbegrepen, om het gemakkelijker te maken om de diamantjes op te pakken en neer te plakken. De kit bevat ook herbruikbare plastic zakjes voor de overgebleven diamantjes wanneer je een pauze neemt of van kleur wilt veranderen. Als je een pauze neemt tijdens het diamond painten, kleef dan gewoon de plastic folie terug over de afbeelding om ze te beschermen.

KITS4KIDS

Kits4Kids heeft een eigen collectie diamant paintings. De 9 nieuwe ontwerpen voegen zich bij de grotere Diamond Paintings met Disney figuren. Met hun afmeting van 23 x 23 cm zijn ze eenvoudig te vervolledigen, zelfs voor de jongste kinderen. Het diamond painten heeft een ontspannend effect op kinderen. Geef ze er één en ze zullen uren stil zijn.

WENSKAARTEN

Stuur de meest originele kerstkaarten met de diamant painting wenskaarten kits van Vervaco. De kit bevat een kaart met plaklaag, een envelop, een stylus, wax en genoeg diamanten om je kaart te voltooien. De diamant painting wenskaarten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende ontwerpen, 4 voor Kerstmis en 2 verjaardagskaarten. Kies je ontwerp, beleef plezier tijdens het diamant painten en stuur de kaart naar je vrienden wanneer je klaar bent.

Bekijk ons YouTube-kanaal voor tutorials en tips & tricks over Diamond Paintings!

Ontdek onze producten hier

Menu