Ga creatief aan de slag met Vervaco

Handwerk kits sinds 1949

Nieuw! iPaint & Dot by Vervaco

Vervaco presenteert een hele nieuwe techniek: iPaint & Dot by Vervaco. In onze nieuwste ontwerpen worden Diamond Painting en Paint by Number gecombineerd. Een creatieve kit met een verrassend resultaat!

Het canvas staat gespannen op hout, net zoals bij onze iPaint kits. Op het canvas zijn de vlakken die je moet schilderen of dotten aangeduid met nummers. Deze nummers komen overeen met een kleur. Over de stukjes waar de diamantjes moeten komen zit een kleine kleeflaag, zodat ze goed blijven plakken. Schilder de overeenkomende vlakken in of plak diamantjes en vervolledig zo jouw kunstwerk!

Wil je het proberen, of meer info? Bekijk ze hier!

Word creatief met een van de vele handwerkkits die Vervaco te bieden heeft. Want Vervaco is een van de merken met het breedste assortiment in geslepen kits in de hele wereld. Bovenal bieden ze kits in kruissteek, geteld kruissteek en klinkhaak aan tafelkleden en diamantschilderijen. Daarom zijn er zoveel opties om uit te kiezen! Dus hoover en klik op de foto’s om de belangrijkste technieken gemaakt door Vervaco te ontdekken.

Ontdek hier onze producten

Menu