We zijn erg trots om distributeur te zijn van de collectie van Eva Mouton. Je kunt nu je eigen Eva Mouton kruissteek kussen maken. Ken je haar nog niet? Even voorstellen:

Hallo! Ik ben Eva Mouton, een Belgische illustrator die bekend staat om speelse, handgetekende ontwerpen. Geboren in een creatief gezin, ontdekte ik al op jonge leeftijd mijn passie voor tekenen.
Na mijn studies beeldende kunsten aan Luca Arts Gent startte ik mijn carrière als freelance illustrator. Mijn werk is vaak autobiografisch en geïnspireerd door alledaagse gebeurtenissen. Ik stop graag humor in mijn tekeningen, waardoor ze herkenbaar en geliefd zijn bij een breed publiek. Mijn stoffencollecties zijn een weerspiegeling van mijn levensfilosofie: kleurrijk, toegankelijk en altijd met een positieve insteek. Of je nu een ervaren naaister bent of net begint met het ontdekken van de wondere wereld van textiel, mijn stoffen bieden eindeloze mogelijkheden om je eigen unieke items te creëren. Onze knutselpakketten zijn een leuke activiteit voor jong en oud. Onze uitgebreide figuren zijn niet alleen grappig. Ze zijn de perfecte aanvulling op je hedendaagse interieur!

Vervaco en Eva Mouton zijn een match made in heaven. Eva zorgt voor de prachtige tekeningen en wij vertalen ze naar hoogwaardige borduurpakketten. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met die kits!
Menu